14.11.03

life's gamble

ruh durumları : bazı şeylerin dert olması insanın abartı kat sayısına kalmış,hani biraz pozitif hormon üretirsen mutlu olabilecekmiş gibi.ama mutluluğa uzun zamandır uzak olmanın getirisi olan cahillik.mutluluk bilmeme.herşeyi az çok bilme, mutluluğu bilememe.bişeyi bilememenin (özellikle de benim için) ezikliği.kaybetmek.

enerji : aural ve psekinetik bağlamda hiç olmadığı kadar hakimim.ama enerjetik işlemiyor beynim.temelde bilgi var mantık var onun üstüne kurulu kahretsin ki.en mantıksız anlarda bile -cok ukala kaçıcak ama başka bişey doldurmuyo- rasyonel ve determinist işliyor beynim.ve beyin kral vücudumda.o yönleriyle.manevi yürek zayıf kalmış.zayıf kalmış içeride oluşmuş zavallı bir hassaslık.o kadar eciş bücüş ki yapmacık sanılır hani uzaktan.haliyle can sıkıntısı.

insanlar : çok karmaşık.peter parker'ın örümcek hisleri bazen sapıtır.adam da tribe girer ya.böle bi kaç kere ardarda, kaotik oluşur o hisler.insanlarla ilgili sezgilerim de kaotikleşebiliyor.aşırı sezgiyi kaldıramayabiliyorum.

sonuç : uzaktalık.yakın hissedememe.psikoza kadar yolu var valla.nedir ki bu ya hiç de serotinin dengemi etkiliycek boklar yemedim.

sonuç 2: kurumuş kayısı.kabızım.

Hiç yorum yok: