20.5.05

Foton Kuşağı ve Getirecekleri

*bilmeyenler için uyandırıcı nitelikte*

Foton kusagi nedir?
Yüksek enerjili fotonlardan olusan büyük bir kusak. 2012 yilinda günes sistemimiz tüm gezegenleri ile birlikte bu kusaga girdiginde dünyamizin ozon deligi onarilacak ve tüm yasam 3. boyuttan 5. boyuta geçecek. Insanlarin 2 sarmalli DNA'lari ikiserli olarak biraraya gelip 12 sarmalli bir DNA'ya sahip olacaklar. Bu olay sirasinda tüm insanlarin chakra'lari açilacak ve duyulari ve algilamalari artacak. Herkes birbirinin düsüncesini okuyabilecek. Bu ilk önce kisa süren bir kaosa neden olacak fakat daha sonra herkes bir düsünce birligi halinde bir araya gelerek, önyarginin, yalanin ve kötü düsüncelerin olmadigi bir ortama geçilecek. Insanlar birbirinin auralarini görebilecekler. 12 sarmalli DNA'ya geçis sonrasi insanlardahiçbir hastalik kalmayacak, hasta olanlar kendilerini ve birbirlerini iyilestirebilecekler. Insanlar ölümsüz olacaklar. Ölüm olayi ise fiziksel dünya'da kalmaktan vazgeçip baska bir boyuta geçmeye karar verme seklinde olacak. Yani, dünya'da geri kalanlar (kalmayi seçenler) ölmeye (baska boyuta gitmeye) karar verenlerin ortadan bir anda kayboldugunu görecekler. Fiziksel dünyamizda kalmayi seçen insanlarin isik bedenleri olacak ve bu cennete benzeyen isikli dünyada çok güzel vakit geçirecekler. Fiziksel olarak 2000 yil sürecek olan bu olay sonrasinda foton kusagi günes sistemimizi terkedecek.
Foton kusagi ilk kez ingiliz astronom Edmund Halley (1656-1742) yilinda Pleiades takimyildizlarini kusatan gazimsi bir kusak olarak gözlendi (Halleykuyruklu yildizini da kesfeden astronom). Fredrick Wilhelm Bessel ise foton kusaginin dönüs hizini kesfetti (herbir yüzyilda 5.5 derece saniye).Jose Comas Sol Pleiades takimyildizindaki günes sistemlerini kesfetti. Paul Otto Hesse foton kusaginin kalinligini saptadi (2000 isik yili). Günes sistemimiz her 25.860 yilda bir Pleiades çevresinde bir tur dönmektedir. Yani,yaklasikolarak her 12.500 yilda bir günes sistemimiz bu foton kusaginin içine girer.Günes sistemimizin foton kusaginin içindeki yolculugu 2000 sene kadarsürer.Yani, foton kusagindan çiktiktan sonra tekrar foton kusagina girmek için10.500 yil geçmektedir. Bu devrelerin alt devreleri de vardir ama üst devre 206 milyon yil sürer. Foton kusaginin kendisinin de aurasi var ve ilk aura katmanina (enerji seviyesine) 1962 yilinda dünyamiz (ve tüm günes sistemimiz) girmis durumda.Yani su anda foton kusaginin düsük enerjili ilk kisminin içinde bulunuyoruz.Dünya'miz ikinci enerji seviyesine ise 1987 yilinda girdi. 2012 yilind aüçüncü enerji seviyesine girmesi sirasinda 110-144 saat (5-6 gün)boyuncakaranlikta kalacagiz. Üçüncü enerji seviyesine (foton kusaginin kendisinin bulundugu esas enerjili kisim) girildiginde ise karanlik sona erecek ve artik hiç gece olmayacak yeryüzünde. Sirasiyla yazarsak:
1. gün: 21 Aralik 2012'de kör bölgeye giris, tüm canlilarin beden tipinin degismesi, hiçbir elektrik aygitinin çalismamasi, tam karanlik
2. gün: Atmosfer basincinin düsmesi, herkesin kendisini sismis hissetmesi,Günes'in yeterli isitamamasi, dünya ikliminin sogumasi (buzul çagi sogugu)
3.-4. gün: Atmosferin safak vakti gibi sönük bir isikla aydinlanmasi,foton etkisinin baslamasi, foton enerjili aygitlarin çalisabilir hale geçmesi,yildizlarin yeniden gökyüzünde belirmeleri.
5.-6. gün: 24 saatlik gündüz devresine giris, kör bölgeden çikip ana foton kusagina giris, tüm canlilarin güçlenip zindelesmeleri, dünya ikliminin isinmasi, foton isiniyla çalisan gemilerin uzayda yolculuk yapmaya baslamasi, telepati, telekinezi gibi psisik yeteneklerin ortaya çikisi(uyanis, süperbilinç).
Kisaca, foton kusagi Dünya'daki tüm yasam için çok büyük bir faydasi olan,yüksek enerjili fotonlardan olusan devasa bir kemer. Günes sistemimiz bu kusaga girdigi zaman tekrar çikmasi 2000 sene sürecek. Foton Kusagi(ManasikHalka) kendi etrafindaki dönüsünü 25.860 yilda bir tamamlamakta ve günes sistemimiz her bir 10.500 yilda bir foton kusagina girmekte. Foton kusag itorus seklinde (araba lastigi biçiminde) bir kemer ve bunun kalinligi (çapi degil, kemerin kalinligi) 2000 isik yili. Önemli bir husus elektrikli hiçbir aygitin ise foton kusagina girildikten sonra hiçbir sekilde çalismamasi.2000 yil boyunca sürecek olan safhada elektrik enerjisi ile çalisacak araca ihtiyaç da olmayacak zaten. Çünkü süperbilinç halinde olma hali ve fotonenerjisi kullanabilecek teknoloji ile elektrik enerjisini kullanmaya ihtiyacimiz olmayacak. Foton kusagi (Photon Belt) konusunda daha detayli bilgi için VirginiaEssene'nin "Galaktik Insan" kitabini tavsiye edebiliriz.

*bana maille gelmişti bu koyayım dedim*
*istediginiz kadar götünüzle gülün, içinizde bir yerlerde ya olursa diyen bi taraf kalacaktır.*
*ki olacak*

36 yorum:

Adsız dedi ki...

abi buöle şeylere nasıl olurda inanırsınız ya şimdiye dek olmamış git valla saçma ışık mışık güzelde biz bunları çocukken yapıyorduk..

Adsız dedi ki...

kanka valla çok güzel düşüncelere sahipsin şöyle bir foton kuşağıyla bir bilgi almak için gezerken buldum siteni.bizde 1 yıldan beri iş yermizde elmanlarla beraber bunu tartışıyoruz .sonumuz ne olacak acaba boku bu sefer tuttuk insdanların hiç biri alışamayacak 2012 yılında foton gelip hemen ardından marduk geliyo ve sıçıyoruz marduk demek sonumuz demek dünyaya yani bize 36milyarkm. uzaklıkta olan bir gezegeni umarım bundan biraz bilgin vardır kanka ama dünyaya çok yakın olarak geçen bir gezegen bunu yazmayı unutmuşsun marduku bütün insanların nefesinin kesilmesi an meselesi
marduk her dünyaya yakın gelip gittiğinde her geçişinde biraz daha yaklaşıyor bize kanka yorumlarım bu kadar ben yatıryorum saat çok geç oldu diğer salaklar gibi inanmamazlık yapmıyacağım çok doğruy ve dürüst konuşmuşsun allah sonumuzu hayırlı vesile etsin...

Adsız dedi ki...

gelecegi kimse algılayamaz.ama teknoloji ilerledikçe ve bizlere bazı dogruları söyledigi gibi bu foton kuşagıda gerçek olabilir.2012 yi bekleyecegiz.Yaa DOGRUYSAAAAAAAAAAAA

Adsız dedi ki...

hışşşşşşşşşşşşşşşşt dudukler inanmayıın bu saçmalıga Rabbimiz ne buyurmuş/her canlı ölumu tadacaktır........şııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııtttttttttttt sakın haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Adsız dedi ki...

ya bu foton acyip saçma bi şey,merak edip okudum sakın inanmayın bunlara.zaten mantıklı düşündüğünüzde dünyanın tüm kaynakları tükenmek üzere her gün başka bi felaket.dünynın da bir sonu var ve elbette o malum günü göreceğiz...ne iyileşmesi batıyoruz kör mü bunlar??arkadaşlar maalesef bugüne dek olmamış insan aklının kavrayamayacağı kadar büyük felaketer kapımızda.ya her boka inanmayın ama toparlanın sizce de buraya yiyip içmek eğlenmek içn mi gönderildik???burada olmamızın mantıklı bi nedeni yok mu?her şeye gözlerimizi kapatamayız.yaşamınızın ipleri elinizde,lütfen sıkı tutunun.biz gözlerimizi kapasak da bizi sürekli izleyen biri var.....

Adsız dedi ki...

ne saçmalığı asıl saçmalanlar bu konuyla ilgili sayfalarca yazılan yazılara inanmayanlar.marduk denilen şey gerçekten var şu an bilimsel olarak kanıtlanmış olsada bazı arkadaşlar hala inanmıyorlar bu konu ile ilgili olarak bende kendimce bilgi edinmeye çalışıorum ve gerçekten çok çarpıcı ve ürkütücü şeyler var yetrki inimak isteyin hepsi bu .

Adsız dedi ki...

kuşağa filan gireriz belkide yok kafasından geçenleri filan okuyaakmış boyuttan geçmeye karar verecekmiş nereden biliyon bunları?

Adsız dedi ki...

kafasından geçenleri okumak yani telepatiden bahsediyorsun şu an da mümkün foton kuşağı ile bu özellik herkeste olacak görüşü var.. Güzel yazı.

Unknown dedi ki...

"Her önünüze gelene inanmayın" tarzı yaklaşımlardan nefret ediyorum. "her önüne gelene inananlar"dan da...

Bilimsellik içeren bir konu için Bilim dışı yorum yapanlardan da...

Bu yazıda öngörülenler dışında diğer söylenenler doğru. Foton Kuşağı kesinlikle var. İçine girdiğimizde kesin bir olay.. Bu anlamda konuya "Tamamen" saçma demenin hiç bir anlamı yok.

"Allah'tan başkası geleceği bilemez" gibi yorumlar da bitiriyor beni... Allah Evreni başıboş yaratmamıştır, bir sistemle yaratmıştır. Bu durumda nasıl yapıldığının hesabını bilirsek, hesaplayıp öğrenemez miyiz?

Bilmediğiniz Bilimsel bir gerçek de şu: "Zaman" sadece bir yanılsama.. Bu da başka bir konu ama buna da saçma dersiniz.

Bütün bu bilime (yada bir kısmına) saçma dedikten sonra, aynı kaynağın marifetleriyle oluşturulan şu bilgisayar ve interneti kullanmanız da bir nevi saçmalık..

Olur ya da olmaz, 2012'de herşey anlaşılacak...
Bana kalırsa Teleknezi yetenekleri olmayacak, ama dünyamıza etki edeceği kesin...

Adsız dedi ki...

mademki 12500 yılda bu kuşaktan geçen insanların ölümsüzlük gibi bir seçeneği var 12500 yıl önce ölümsüzlüğü seçenler ve birbirini devamlı iyi edenler neredeeee

Adsız dedi ki...

bu gerçek olabilir ama ölümsüzlük diye bişiy yok!tabi foton kuşağı gerçek olduğu yaşanırsa öğrenilebilir!!!yani 2012ye kadar bekleyin!!!!!!!!!!!!

Adsız dedi ki...

ya bnm anlayamadıgım 2012 de hem marduk gezegeni yüzünden dünya felakete sürüklenicek hem de bu foton kusagı sayesinde insanlar büyük huzura kavusacak ikisi birbiriyle celişiyo uydurucaksanız birini uydurun bari :) gerci marduk fotondan daha mantıklı maya uygarlıklarındaki veriler yüzünden ama bosverin bunları yarına cıkacagımız belli degil öyle veya böyle bi gün hersey son bulacak mutlu olmaya bakın :))

Adsız dedi ki...

artık insanların bilinçleri arttı, bir şeyler olacak, yada olması lazım, olması bir ihtiyaç belkide, nasıl olcak neler olacak bilmiyoruz aslında, ama olacak, insan o kadar ilerledi, ama hala en bastan beri var olan o soruya cevap bulamadı, "biz neyiz?", kalbinde hissettiğini artık gözüylede görmek istiyor, farkında olsun ya da olmasın, ulaşmak istediği yer belli, onu yaratan.

Adsız dedi ki...

Çokça kullanılan bir kelime var farkındamısınız? "Farkında olmak" artık herkesin ağzında dolaşıpta herkesin farkında olmadığı bişi farkındalık! binlerce yıl medeniyet olarak olduğu yerde sayıp sonra zıplama yapan, piramitler yapıp sonra nasıl yaptığını unutan, 2012 yılına kadar hatasız takvim yapıp sonra nasıl yapılmış bu diyen bir ırkız ve bunun bir açıklaması olmalı!Acaba uzaylılar diye tabir ettiğimiz şeyler,5. boyuta geçişten sonra zamanda yolculuk yapabilen torunlarımız mı?

Adsız dedi ki...

arkadaşlar bence inansanız iyi olur çünkü kıyametin alemetlerini göz önüne getirin ve düşünün tabiki yüce rabbimiz celle celalühü (allah) ın dediği gibi olur herkes ölümü tadacaktır ama burda demioki herkes yaşayacak sadece o güçleri kullanabilen dostlarla irtibatı iyi olanlar burda kalıcak foton kuşağında insan oğlunu çakralarının hepsi uyanacak ve her şeyi daha algılacak ve o zaman ne annenizi nede babanızı tanıyacaksınız herkes kendi derdine düşecek ama şuda bi gerçekki o dostlar birbirlerini hep tanıyacaklar ve birbirlerine daha sıkı sarılacaklar ve bugün dünyanın gerçeklerine bakın sizce kıyamet yaklaşmadımı hayvanların konuşması binaların ve zinaların çoğalması erkeklerin ve cinsiyet (eşcinsel) değiştirmesi sizce bunlar kuran-ı kerim yazmıo mu bi açın bakın bu mesaj çok derin inceleğin farkı anlayacaksınız....... FOTON GERÇEĞİNİ SAÇAMLIK OLARAK NİTELENDİRMEYİN DÜNYADA BUNUN GİBİ YAŞANAN GÖRÜLMÜŞ ÖRNEĞİ VARRRRRRRRRRR

Adsız dedi ki...

BİLİMSEL OLARAK KANITLANMIŞ VEYA TAHMİN EDİLEN HER ŞEYE İNANIRIM FOTON KUŞAĞI DA GERÇEKTİR BENCE AMA HENÜZ KİMSE BİLMEDİĞİ İÇİN PEK YAYGIN Bİ GÖRÜŞ DEĞİL VE İNSANLARIN İNANMASI GÜÇ Bİ OLAY BİRİ ŞEY DEMİŞTİ RABBİMİZ BUYURMUŞ ÖLÜMÜ TADICAKMIŞIZ E TABİ DOĞRUDUR BİZDEN ÖNCEKİLER DE TATTI AMA BİLİM İLERLEDİKÇE BİR ÇOK HASTALIĞA VE YAŞLILIĞA ÇARE BULUNUYOR ELBET BİR GÜN GELECEK ÖLÜME DE ÇARE BULUNACAK YANİ BU GÖRÜŞ BURDA YANILIYOR DÜNYANIN AZ BİR ÖMRÜ KALDI TABİ BİZİMDE ANCAK ŞUAN TAM OLARAK NE OLACAĞINI BİLEMEYİZ BEKLEYİP GÖRECEĞİZ

Adsız dedi ki...

Acaba uzaylılar diye tabir ettiğimiz şeyler,5. boyuta geçişten sonra zamanda yolculuk yapabilen torunlarımız mı?
BUNU DİYEN ARKADAŞ ÇOK İYİ SÖYLEMİŞ GERÇEKTEN DE MÜMKÜN :)

Adsız dedi ki...

Arkadaşlarım Nibiru saçmalığı gibi bir saçmalık. Siz şimdi bu dediklerinize gerçejten inanıyormusunuz. Resmen bu bir hastalık. Bir çok tarih gibi bu tarihte de bazı olağanüstü karşılayabileceğmiz fakat bilmediğimiz için bize böyle gelen fakat normalde gayet olağan şeylerle karşılaşabiliriz. Şimdi gerek Niburi gerekse şu foton saçmalığı için soruyorum; bunları uyduran kişilerin vasıfları ne, bu konudaki eğitimleri ne, bilgi düzeyleri ne. Eğer şayet böyle olduğunuzu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz.İnandığınız bu şeyler sizin seviyenizi gösteriyor. Mantıklı olarak bir düşünün. Ya bir ışık tüm bu dediklerinize neden olabilir mi. Bu denli ışıklı bir ortamda nasıl karanlık olur. Işık, foton dediğimiz şey bunları nasıl sağlayabilir. Kendini çok zeki sanan yabancı piskopatlardan ( bilim adamlarından bahsetmiyorum. Eğitimsiz cahiller )bi kişi duyuro. Bunu ilan ediyor. Bunu duyan diğerleri de bire bin katarak yayımlıyor. Mayaların bu kuşakla yer aldığına dair bir bilgi bile yok. O insanlar kendi çaplarında küçük bir dürbün bile olmadan gözlem yapan insanlar. Yapmayın. Nibiru diye bir şey yok. O kadar gördüğünüz şeyler uydurmaca. Güneşin yanındakileri camdan yansımalar, gerçek fotoğraf denilenler V383 Mon ya da Eris. Zaten kısa bir süre sonra bununla ilgili anti tezimi yayınlayacağım youtube'a. Foton kuşağı belki olabilir. Bu nibirı gibi pek olağan dışı değil ama dedikleriniz çok saçma.Olağan dışı. Tüm bu dediklerinize göre Oort çoktan kuşağa girmis olmalı. Tabi kuşak içi ve arkasındaki cisimler de görülmez yada çok yoğun görülür. Tabi insanların dini duygularını suistismar ( bilerek öle yazım ) etmek için de 3 gün karanlık ve batıdan doğuya hikayelerini uyduruyorsunuz. Ki bazı yerlerde çok fazla abartılmış. ARKADAŞLARIN İNANMAYIN !!!
DARKNESS

Unknown dedi ki...

ben inanıyorum arkadaşlar hepside kanıtlanmış bilgiler paylaşımın için sağol kardeşim eline sağlık

Adsız dedi ki...

slm arkadaşlar aslında bu konu da bir kısım doğruluk payı var yalnız ölümsüzlük olayı bence biraz fazla haddini aşmış geçmişte insan ömrünün öncelerde 5 -6 yüzıllar olduğu mesela hz nuh dönemi ve bir iki nesil sonrasına kadar daha sonra 250 - ve 150 yıllar seviyesine kadar düşdüğü şimdi ise en alt noktalardan olan 50 ve 80 li yıl seviyelerine düşmesi demekki dünya ekseni boyunca bu kısır bir döngü olarak karşımıza çıkıyor ve galiba yine çıkacak mesela insanlığın şu an bile çözemediği çok eski uygarlık kalıntılarınıda hesap akatacak olursak bu sav larıntam anlamıyla boş olamayacağı kanatındayım elbettekideğişik bir yaşam koşulunda bulunduğumuzda fiziki yapımızın buna bir tepki vermeside normal karşılanmalı ama bunun ötesinde idda alar biraz da dinsel nitaratürdeki altın çağ ortamınıda anlatıyor gibi ve evet dünya ve güneş sisteminin yeni bir boyut a geçeceği doğrudur ve dünya her geçişden sonra belirli dönemlerde huzur yaşamıştır peki geçiş öncesi ve geçiş anında yaşanacak felaketleden neden bahsedilmiyor mesela nuh tufanı ve büyük depremler gibi

Adsız dedi ki...

yha abii bencee bolee bişeyy varr yanii her yerde yazıyorr hr kitabtaplcakk diyorr ben gercekten korkmaya basladımmm eyer olursaa ........... sıctıkk yaniiiiiiii :D:d:d:

Adsız dedi ki...

Arkadaslar bu konu ne kadar dogru bende bilmiyorum.Ama
Hani olurya içinizde bir sıkıntı olur,çözmek için bir ugraşırsınız sonra iyi yada kötü bir şekilde sonuç olur.
Bu olaylada diyecegim çok araştırma yaptım 2 seneden beri bir çok kitap okudum.Kur'an'ı Kerim"in mealini bile baktım çok bilge kişilerle tartıştım ögrendim ve sonucu buldum arkadaşlar
Sonuç:Yaşam ve Ölüm Allah"ın emri.Eger insanın yaşama inancı varsa Allah zaten o insanın ömrüne ömür katar.Eger insan belli belirsiz konular üzerinde denge kuruyor.Ve ona göre yol alıyorsa.Bu işte yanlıştır.
Sizlere söyleyeceklerim ise şimdi bırakın nibiru-foton..vs...vs gibi şeyleride öncelikle bütün şerlerden RABBİNİZE sıgının.Dua edin,ibadet edin huzur bulunuz.Sizin için en hayırlısı budur arkadaşlar.Demiyorumki boş verin saçmalıktır.Sadece bekleyin ve Rabbinize sıgının.Nasilki şeytandan ve kötülüklerden Allah"a sıgınırsınız.Şimdide bu yazımı okuyanlar.Düşünmeden kalksınlar ve sıgınıcak tek yeri olan yere yani Allah"a sıgının.
Ben öyle yaptım ve hayatımı iyi biçimde ilerletiyorum.Eger olacaksada sorun degil.İnanç ve umutlarım var.

Adsız dedi ki...

OzzWoLF isimli yorumcunun dediklerine katılıyorum.Olmaz diyemeyiz. Kesin olacakta bize düşen Yaradanın emirlerine uymak, ibadetimizi yapıp sonunun hayr olması için beklemektir.Şöyle de bir şey var . Kıyamet alametlerinden biri de o vakit gelmeden önce kısa bir süre de olsa huzur dolu , barış dolu bir süreden bahsedilmesidir. Yani kurtla kuzu bir arada bulunacak ama zarar gelmeyecektir. Neden olmasın.
Dediğim gibi bize düşen bekleyip görmek.

Adsız dedi ki...

ya neden bunlar size saçma geliyor
anlamadım bu üselik yeni olan bir şeydeyilki bundan öncede kullnılan bir güç eskiden yokmu idi vardıda şimdi çuk daha fazla bir enerji olacak o kadar yani bu yeni bir enerji kaynağı anlaştıkmı üstelik nasılki bizden önce birileri vardı bu dünyada belki biz gidecez yenileri gelecek kimbilebilirki
mülk allahın dilediğini yapar ne yani ebedimi kalacaz bu dünyada

Adsız dedi ki...

Süpersin bizimLe payLaştığın için saoL daha önce okumuştum ama yazının içerik büyüsüne tekrar kapıLdım qötüyLe qüLenLer beLkide o qün qöt üstü apışıcakLar sen üzme tatLı canını:)..

Xx.TheJokeR.xX

Siyam dedi ki...

Tarih tekerrürden ibarettir daha önce girdik.şimdi gene girerceğiz. bi fark var önceki neslimiz ilimde ne kadar ilerledi bilmiyoruz .sadece tahmin ediyoruz.şimdiki uzaylı dediklerimiz torun deilde dedelerimiz olamazmı.el altından yardım ediyor olamazlarmı. ne olduda bilim kendine roket takmış gibi fırladı kısa bir süreçte mümkünmüsanırım kapalı kapılar ardında bi beraberliğimiz var. şimdi vakti geliyor o gün geldiğinde abooo uzaylılar gerçekmişşş diyenlernasıda şaşıracaklar deilmi.bazı arkadaşlar ölümsüzlük de takılmışlar
ölüm son noktadır zamanı ne kadar bilinmezoda olacak. kaç adem peygamberimiz ümmeti ile geldi kaç kıyamet koptu. tekerrür tekerrür.vede ibaret.velcome foton

Adsız dedi ki...

selam. bu foton kuşağı geçmişimizde oldumu bilmiyoruz ama dünyanın kutuplarıda deişip duruyor. vede dünya üzerine kimine göre 10 kimine göre 32 adem peygamber ümmeti ile gelmiş. yani tekerrür eden bişey var. 2012 de kesin bişeyler olacak çok yıkımlarda afetler olacak. bir şey daha varki bize çokca görülen uzaylılar bizlerin dedeleri olabilirmi bizlere bilgi verip ilerlememizi sağlıyor olamazlarmıher süreç başlayıp bittiğinde insan ırkı daha ileri gidiyor bana göre insanlık bu kadar ileri gitmemişti.yaradan bilgiyi yaratmış alemi zeki canlıları yaratmış ve her şeyi bunların hi,zmetine vererek tek bişey istemiş bilgiyi keşfedin keşfedilen bilgide beni bulun bana bir adım daha yaklaşın. gelince görteceğiz denildiği gibi ya olursa!

Adsız dedi ki...

Neden kimse anlayamıyor ! TANRI yok

Tanrının bie öldüremediği canlıyı buldu bilim adamları yaa ... Böyle masallara (Kutsal Kitaplar) nasıl inanabiliyorsunuz anlamıyorum :(

Adsız dedi ki...

foton toton hikaye...
kedidir o kedi :)

Adsız dedi ki...

Ölümsüz Olucak İnsalar Birbirlerini İyilestirecekler Olay Zaten Burda Kopuyo ;)

Adsız dedi ki...

Adsız dedi ki...

Neden kimse anlayamıyor ! TANRI yok

Tanrının bie öldüremediği canlıyı buldu bilim adamları yaa ... Böyle masallara (Kutsal Kitaplar) nasıl inanabiliyorsunuz anlamıyorum :(
7:07 AM
Diyen aRKadas Bilip Bilmeden Konusma Tanrının Öldüremediği Canlı Demisin O Canlı Bi Deniz Anası Doğduğu Bicime Tekrar Dönüyor Üstüne Bi Bas Bakalım Ölüyomu Olmüyomu


Rabbim İstese Tas Üstünde Tas Kalmaz

Bunlar Hikaye

Adsız dedi ki...

mhblar ben Murat Taşkıran foton kuşağı gelince ölüm olacakmıdır?? cevapını sersery_uzun@hotmail.com yada 0506 778 06 60

Adsız dedi ki...

Ya elbette olum olacak ama belki soyle bisey bisey olabilir foton kusagi gelir bitene kadar kimse olmez bittikten sonra olebilir Ahir zamandayz belki de bu Allah'In bize bi uyarisidir hic belli olmaz bekleyelim ve gorelim

Unknown dedi ki...

inanmak veya inanmamaktan önce olaya bir bakalım derim bi bakış açısı yakalayalım saçma derken neden saçma ?eski insanların lügatlarında saçma kelimesi yokken aceba bu gibi bişeylere ne diyorlardı hiç düşündünüz mü? bunların olacağını savunan biri değilim ama merak ediyorum irdeliyorum sadece bu saçma yazıp geçmek ne kazandırıcak bize aşağıdaki sitede de ayrıntılı bilgi mevcut
21.12.2012 ve Foton

Adsız dedi ki...

zaten foton un 2.aşamasındayız. Artık son aşamaya gireceğiz. Anlamak kolay değil.
Bu arada "her canlı ölümü tadacaktır." sözünden dolayı buna sonsuz hayat yerine daha uzun yaşam demeyi tercih ediyorum ben.

Adsız dedi ki...

eed fotonunn 2. aşamasındayızzz şuu inanmayanlar bir zahmetttt araştırmayı denesinlerde ötmesinlerrr.. foton kşagına 21 aralık 2012 de gircez 6 günlük bi aşamdan sonra 6 gün boyunca karanlıkta yaşıcaz hiç bi şekilde elektronik aletlerr çalışmıcakk.insanlar fiziksel olarak kdegişcekkk şu anda 2 sarmallıyızz yha ozman12 sarmallı olcaz düşen insalık yenidennn yükselecekkk bu foton kuşagı ışıkk çagı olarak ta adlandırılırr insalar birbirinin aklını okuyabilecek ve ölümsüz olunacakk bu sadece 2.000 yıl sürecek ve kurandadA istanbulun işgali ilk uzaya çıkış rafihlerinin oldugu gibi 21 aralık 2012 de var kuranın şifrelerini çözen birinden ddinledim ve garibide mayalarolacakları biliolardıı mayalrın tapınaklarında mezarlarınada falan jaguar ve tyarasa resimlerii ve güneş şekilleri belirmişş güneşinn içindede yuvarlak kdelikler bulunmuş bu güneşin manyetigini belirtio mayalarda jaguar 5 i yani bizim çagımzıı yarasa ise ölümü temsil ediomuşşşş tam 4 kere foton kuşagına girdikk şu ana kadar ve bunda hepp insanlıkk düştüü bu sonn olcakkk ve insanlıgın yükselişiii olcakkkkk nuh tufanıda bu 4 taneden 1.ydi. bunalr kesinn ama kesin olmayann bişeyy var yaşıcakmııyızzz ölecekmiyiz belli deillll diger 4 ündede oldugu gibii büyük ihtimalle tufan çıkacakkk yada biz degişcez fiziksell ola rakk bu hiç bi şekildeee kıyamet oarak alıgılanmasınn sadece fiziksel bi deişimm. diger 4ündede günüzmüzde olannn küresel ısınmaa kutupların erimesii gibi olaylar olmuştuuuuu ama 6 günlükk bi karanlık yaşıcagımız falan hepsii gerçekkkk ve İNANIN... ben araştırdıktann sonra gerçekk olduguna ianandımmm